Το jingle του Δημήτρη Κοττάκη για την εκπομπή x-rays του Aegina Portal Radio.


Ο Γιώργος Καλαμάκης και η Λίτσα Καλαμάρα έχουν μπει εδώ και λίγο καιρό, με πολύ δυναμικό τρόπο στις επιλογές του νεανικού κοινού της Αίγινας. Η εκπομπή τους x-rays με πολύ χιούμορ και καταπληκτικές ροκ μουσικές επιλογές κερδίζουν κάθε φορά και περισσότερους ακροατές, κρατώντας τους στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μέχρι τις 2 τα ξημερώματα. O Γιώργος και η Λίτσα δεν σταματούν πουθενά και κάθε φορά γίνονται όλο και περισσότερο ευρηματικοί, δημιουργώντας τη μοναδική ατμόσφαιρα που μεταβάλει σε μια μεγάλη παρέα τους νέους που ζουν στην Αίγινα, αλλά και εκείνους που μένουν μακριά σε οποιοδήποτε μέρος του κόσμου. Οι μουσικοί παραγωγοί του x-rays έχουν μέχρι τώρα παρουσιάσει μουσικές από την ελληνική και διεθνή rock σκηνή, παρουσιάζονται πάντα ανανεωμένοι και όπως φαίνεται το μέλλον τους ανήκει!

Από χθες όμως έχουν έναν ακόμη λόγο να νιώθουν περήφανοι για τη μουσική τους εκπομπή, καθώς κατά τη διάρκεια της βγαίνει σε τακτά χρονικά διαστήματα στον "αέρα" του ραδιοφώνου το μουσικό σήμα της που έφτιαξε ο συνθέτης, στιχουργός, τραγουδιστής και πάνω από όλα φίλος Δημήτρης Κοττάκης. Ο ίδιος για χρόνια μουσικός παραγωγός σε ραδιοφωνικούς σταθμούς, στο jingle των 48 δευτερολέπτων που έφτιαξε για τους x-rays μεταφέρει με rap ρυθμούς την πραγματικότητα της εκπομπής του Γιώργου και της Λίτσας. Δημήτρη ευχαριστούμε!

Ακούστε το!



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png