Πρωτοχρονιάτικη πίτα για το κατάστημα Ανδρεάδης Homestores.


Σήμερα το απόγευμα το κατάστημα Ανδρεάδης Homestores, υποδέχτηκε τους φίλους και πελάτες του για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας. Την καλή ατμόσφαιρα δημιουργούσαν ο ζεστός καφές και τα μυρωδάτα κέικ στην υποδοχή. Αν και η πίτα κόπηκε το απόγευμα, φίλοι του καταστήματος έφταναν όλες τις ώρες καθώς η ξεχωριστή μέρα σήμερα ξεκίνησε από τις 9 το πρωί και ολοκληρώθηκε νωρίς το βράδυ. Ανάμεσα σε συζήτηση, καλή μουσική και μια βόλτα στις προθήκες του καταστήματος απόλαυσαν έναν ζεστό καφέ και αργότερα ξεναγήθηκαν στις νέες συλλογές με ποιοτικά είδη για το σπίτι και πάνω από όλα με μοναδικές εκπτώσεις που φτάνουν και το 60%. Παρόν ο αντιδήμαρχος Αίγινας κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος και ο πρόεδρος της Δημοτικής Επιτροπής Τουρισμού Αίγινας κύριος Μιχάλης Παπαδόπουλος.

Οι πελάτες του καταστήματος είχαν την ευκαιρία να συμμετέχουν σε μια κλήρωση για ένα δώρο για την ημέρα ένας στεγνωτήρας ρούχων.




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png