Τραυματισμός από πτώση κλαδιών.

kl-aeg-00Ένα επικίνδυνο περιστατικό σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 2:30 μ.μ. στην παραλία της Αιγινήτισσας. Ένας μεγάλος όγκος κλαδιών αποκολλήθηκε από ένα ψηλό ευκάλυπτο και κατέπεσε προς την πλευρά των ανυποψίαστων λουομένων. Από την πτώση τραυματίστηκε ένα άτομο το οποίο μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας του νησιού.

Επί τόπου έσπευσαν άνδρες του Αστυνομικού Τμήματος της Αίγινας, όπως επίσης και μονάδα του Πυροσβεστικού Σταθμού με ειδικά μηχανήματα για να κόψουν και να απομακρύνουν τα μεγάλα κλαδιά, αλλά και το ασθενοφόρο του Κέντρου Υγείας.
Αν και αυτό το περιστατικό αποτελεί ένα μάλλον σπάνιο γεγονός, κλαδιά από τους πανέμορφους ψηλούς ευκαλύπτους που δεσπόζουν στην ευρύτερη περιοχή, πέφτουν κάποιες φορές στο οδόστρωμα ειδικά κατά τους χειμερινούς μήνες όταν πνέουν ισχυροί άνεμοι.

Ο βορειοανατολικός άνεμος που φυσούσε σήμερα, ίσως να έπαιξε το ρόλο του, όμως υπάρχουν και άλλα σημεία, κατά μήκος του δρόμου από τα Βροχεία με κατεύθυνση προς Πέρδικα, που τα υπερμεγέθη κλαδιά αυτών των δέντρων φαίνεται ότι μπορεί να δημιουργήσουν πρόβλημα στο μέλλον.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png