Γυμνά καλώδια και τριγύρω να περπατούν αμέριμνοι παιδιά και γονείς.

 
Πρόκειται για μία επιεικώς απαράδεκτη και επικίνδυνη κατάσταση την οποία εντοπίσαμε τις τελευταίες ώρες της εμπορικής έκθεσης, στην παραλία της Αίγινας. Ενδεχομένως να είναι η βάση κάποιας από τις κολώνες που βρίσκονται στο λιμάνι. Τα κομμένα, γυμνά σε κάποια σημεία καλώδια και η συνολική εικόνα παραπέμπουν σε τριτοκοσμική και άκρως ανεύθυνη συμπεριφορά.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Χιλιάδες άνθρωποι πέρασαν από εκεί, πρόκειται για ένα σημείο που βρίσκεται κοντά στην Παλαιά Προβλήτα. Δεν γνωρίζουμε εάν τα καλώδια είχαν ρεύμα, δεν θέλουμε να σκεφτούμε τι θα γινόταν εάν κάποιο μικρό παιδί παίζοντας τα ακουμπούσε.

[upd] Με το Aegina Portal επικοινώνησε ο ηλεκτρολόγος κ. Δημήτρης Κουκούλης, εξωτερικός συνεργάτης του Λιμενικού Ταμείου, που δήλωσε ότι στο συγκεκριμένο σημείο υπήρχε μία κολόνα, η οποία είχε απομακρυνθεί γιατί υπήρχε κίνδυνος να πέσει και ότι τα καλώδια δεν είχαν ρεύμα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png