Μεγάλος ο αριθμός των εκδρομέων του τριημέρου στην Αίγινα.


Παρά το γεγονός ότι οι φετινές απόκριες βρίσκονται ημερολογιακά μόλις μια ανάσα και μάλιστα αρκετά μικρή, μετά τις γιορτές τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς και την πραγματικότητα ότι βρισκόμαστε στην καρδιά του χειμώνα, η Αίγινα λειτούργησε ως πόλος έλξης για πολλούς εκδρομείς του τριημέρου και ειδικά για όσους έχουν παραθεριστικές κατοικίες στο νησί. Έτσι από την Παρασκευή το απόγευμα και με τις καιρικές συνθήκες να μην είναι οι καλύτερες δυνατές, πολλοί κάτοικοι της πρωτεύουσας και του Πειραιά αποφάσισαν να ταξιδέψουν μέχρι την Αίγινα επιθυμώντας να περάσουν ένα τριήμερο διασκέδασης και ξεγνοιασιάς μακριά από τα προβλήματα της καθημερινότητας.

Το θετικό από την αρχή του τριήμερου, ήταν ότι ο καιρός αν και νεφελώδης με αρκετή υγρασία τουλάχιστον δεν ήταν βροχερός μέχρι την Κυριακή το πρωί, κάτι που επέτρεψε στις παρέες και τα νεανικά ζευγάρια που επισκέφθηκαν το νησί να ζωντανέψουν τους δρόμους του κέντρου με τις βόλτες τους και το ατελείωτο πήγαινε - έλα στα χειμωνιάτικα νυχτερινά στέκια της Αίγινας. Πάντως για όσους δεν πρόλαβαν, έστω και την τελευταία στιγμή μπορούν να αποφασίσουν ένα ταξίδι μέχρι το νησί, καθώς για σήμερα το βράδυ έχουν προγραμματιστεί πολλά αποκριάτικα events στα νυχτερινά καταστήματα. Αύριο υπάρχουν δύο εκδηλώσεις στην περιφέρεια του νησιού που δεν πρέπει να χάσετε με τίποτα. Και οι δύο αφορούν τα παραδοσιακά κούλουμα. Η πρώτη γίνεται στο Βαθύ και η δεύτερη στην παραλία της Αγίας Μαρίνας. Και οι δύο ξεκινούν στις 11 το πρωί και υπόσχονται πλούσια διασκέδαση με χορό, μουσική, κεράσματα και φυσικά πέταγμα του χαρταετού.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png