Το "Εργαστήρι της Αίγινας" για το Καρναβάλι του Μεσαγρού.

Μ.Κ.Ο. Εργαστήρι της Αίγινας. Δελτίο Τύπου.
Ευχαριστούμε θερμά  όλους τους καρναβαλιστές που  συμμετείχαν στο 2ο Καρναβάλι Μεσαγρού και δούλεψαν σκληρά ώστε να διεξαχθεί και φέτος με μεγάλη επιτυχία. Ευχαριστούμε  τον Δήμο Αίγινας που το έθεσε φέτος υπό την Αιγίδα του καθώς και τον Πολιτιστικό Διασωστικό Σύλλογο  Μεσαγρού - Αγίας Μαρίνας που βοήθησε στον συντονισμό. Θέλουμε επίσης να ευχαριστήσουμε για το δημιουργικό κομμάτι του Καρναβαλιού τον  Ζαν Ζακ Τεσόν  που χωρίς επιφυλάξεις έκανε αποδεκτή τη πρόσκληση μας και σε ελάχιστο χρονικό διάστημα κατάφερε να αποδώσει το Αρχαιοελληνικό Δρώμενο ( Εισαγωγή θέμα 1ο).

Επίσης το Τοπικό Συμβούλιο Μεσαγρού για τη παραχώρηση του Πνευματικού Κέντρου καθώς και την άψογη συνεργασία του με το Δήμο Αίγινας , τη Δημοτική και Ελληνική Αστυνομία που βοήθησαν  στην ομαλή διεξαγωγή της παρέλασης αρμάτων. Τις Βλάβες ΔΕΗ Αίγινας για την άμεση κινητοποίηση στην αποκατάσταση της αιφνίδιας βλάβης που έγινε η αιτία να καθυστερήσει κατά 1 τουλάχιστον ώρα η έναρξη και τον κόσμο που παρέμεινε υπομονετικά στις θέσεις του μέχρι να ξεκινήσει η γιορτή.

Ευχαριστούμε που την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Βουλευτής της Α΄ Πειραιά Δημήτρης Καρύδης, ο Δήμαρχος  Παναγιώτης Κουκούλης, ο Πρόεδρος Λιμενικού Ταμείου Νεκτάριος Λεούσης, ο Δημοτικός Σύμβουλος Σάκκης Σακιώτης καθώς και ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου της Κυψέλης Νίκος Μαρίνος .

Ευχαριστούμε την  ευγενική χορηγία του Εργαστηρίου Αγγειοπλαστικής Γκαρή για τα βραβεία των Αρμάτων ,Συμμετοχών και Στολών. Συγχαρητήρια στους  τυχερούς της κλήρωσης Δ. Καλαμάκη που κέρδισε ένα μηχανάκι LIFΑN 50cc και στον Κ. Κυριακόπουλο που κέρδισε μια GRUNDIG LCD τηλεόραση 32’’.