Μία πολύ σημαντική διάκριση έλαβε το εστιατόριο "Κρητών Γεύσεις εν Αιγίνη", στο νεοσύστατο θεσμό των Cretan Taste Awards, όπου βραβεύθηκε με το χρυσό βραβείο στην κατηγορία "Ταβέρνες & Ρακάδικα". Στην τελετή χαιρετισμό απεύθυνε ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Σπήλιος Λιβανός και παραβρέθηκε, μεταξύ άλλων, ο υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης.
Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της φετινής διοργάνωσης ήταν τα εστιατόρια «Αυλή» και «Μεράστρι», το πρωινό του ξενοδοχείου Cretan Malia Park καθώς και το εστιατόριο Mouries. Χρυσό απέσπασε η ταβέρνα Κρητών γεύσεις στην Αίγινα, το οινοποιείο Lyrarakis, το Κατάστημα τοπικών προϊόντων Μπαλαντίνος και ο Κρητικός φούρνος Daily Bakery.
Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της φετινής διοργάνωσης ήταν τα εστιατόρια «Αυλή» και «Μεράστρι», το πρωινό του ξενοδοχείου Cretan Malia Park καθώς και το εστιατόριο Mouries. Χρυσό απέσπασε η ταβέρνα Κρητών γεύσεις στην Αίγινα, το οινοποιείο Lyrarakis, το Κατάστημα τοπικών προϊόντων Μπαλαντίνος και ο Κρητικός φούρνος Daily Bakery.
Οι διακριθέντες γιόρτασαν τη νίκη τους σε μια λαμπερή τελετή απονομής που πραγματοποιήθηκε (τηρώντας όλα τα υγειονομικά μέτρα κατά του Covid-19) τη Δευτέρα 6 Δεκεμβρίου στο ξενοδοχείο Atlantis Hotel στο Ηράκλειο Κρήτης.
Τα Cretan Taste Awards 2021 περιελάμβαναν επτά κατηγορίες (Best in Foodservice Sector, Βest Places, Best Actions & Initiatives, Best Producers, Best Products, Best Drinks, Βest Practices) με διαφορετικές υποκατηγορίες στην κάθε μία, προκειμένου να είναι το δυνατόν περισσότερο αντιπροσωπευτικά. Η αξιολόγηση έγινε από ανεξάρτητη κριτική επιτροπή.
Με την ευκαιρία της βράβευσής τους μίλησαν στο Aegina Portal ο ιδιοκτήτης του εστιατορίου κ. Γιάννης Δρακουλάκης και η chef κ. Ελένη Ρουσάκου, που εξέφρασαν την συγκίνησή τους για την τιμητική αυτή διάκριση, ευχαρίστησαν όσους τους στήριξαν και τους στηρίζουν, εξέφρασαν την πρόθεσή τους να συνεχίσουν με όλες τους τις δυνάμεις για το καλύτερο δυνατό και ευχήθηκαν χρόνια πολλά και καλή χρονιά!