Ολοκληρώθηκε το 50% του έργου στην παραλία. Ο κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος μιλάει στο Aegina Portal.


Στο 50% της ολοκλήρωσής του έφτασε το έργο της διαπλάτυνσης των πεζοδρομίων στην παραλία της Αίγινας σύμφωνα με όσα δήλωσε χθες βράδυ στο ραδιόφωνο του Aegina Portal ο αντιδήμαρχος κύριος Γιάννης Παπαδόπουλος. Το έργο μέχρι αυτή τη στιγμή που γράφεται το άρθρο έχει φτάσει στην περιοχή μπροστά από την Εμπορική Τράπεζα, δίπλα στο cafe Εν Πλω, οπότε και ολοκληρώνεται η τοποθέτηση των πλακών. Ο κύριος Παπαδόπουλος φάνηκε σίγουρος για τις δυνατότητες των συνεργείων, που εργάζονται σε τρεις βάρδιες και με πολύ γρήγορους ρυθμούς. Τόνισε ότι αν δεν υπήρχε η καθυστέρηση των ημερών που χάθηκαν, σήμερα το συνεργείο θα εργαζόταν στην περιοχή της Alpha Bank και ότι προς το τέλος της ερχόμενης εβδομάδας το έργο θα ήταν έτοιμο. Είπε πως τώρα θα χρειαστούν δύο ημέρες ακόμη.

Οι δηλώσεις του κυρίου Γιάννη Παπαδόπουλου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Ρωτήσαμε τον κύριο Παπαδόπουλο για το πρόβλημα που έχει προκύψει στο σημείο του έργου που βρίσκεται η ιχθυαγορά της Αίγινας, καθώς και για τις εντάσεις που δημιουργήθηκαν κατά την εργασία των συνεργείων. Ο κύριος Παπαδόπουλος συμφώνησε πως πράγματι εκεί υπάρχει πρόβλημα, καθώς τόσο οι επαγγελματίες, όσο και οι καταναλωτές χρησιμοποιούν με μεγάλη συχνότητα αυτοκίνητα και μηχανάκια για να κάνουν μεταφορές και διανομές. Ωστόσο είπε ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που δεν είναι άλυτο και ότι βάση των κυκλοφοριακών ρυθμίσεων θα μπορέσουν να δοθούν λύσεις σε επαγγελματίες και καταναλωτές.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png