Διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος στην Αίγινα. (blackout σε όλο το νησί). Επανήλθε.


Πολλά προβλήματα δημιουργεί ήδη στους επαγγελματίες της Αίγινας η διακοπή του ηλεκτρικού ρεύματος, που σημειώθηκε σήμερα λίγο μετά τις 9 το βράδυ. Σε επικοινωνία που είχαμε με στέλεχος της ΔΕΗ στην Αίγινα, μας ενημέρωσε ότι μέχρι αυτή τη στιγμή 9:19 μ.μ. δεν μπορεί να υπάρχει κάποια επίσημη ενημέρωση για το θέμα κάτι που θα γίνει αργότερα. Πάντως από την πρώτη στιγμή οι επαγγελματίες στην παραλία της Αίγινας έβαλαν σε λειτουργία τις γεννήτριες, καθώς σήμερα Σάββατο είναι ημέρα με αρκετή κίνηση.

update 09:50 μ.μ. Σύμφωνα με νεώτερη ενημέρωση το blackout έχει προέλθει από μεγάλη βλάβη σε κεντρικό μετασχηματιστή στον Πόρο. Έτσι εκτός από την Αίγινα παρόμοιο πρόβλημα αντιμετωπίσει το Αγκίστρι και τα Μέθανα. Η εκτίμηση για την αποκατάσταση της βλάβης είναι "πολλές ώρες", σύμφωνα με δήλωση στελέχους της ΔΕΗ στην Αίγινα.

update: 10:30 μ.μ. Σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση που είχαμε από τη ΔΕΗ Αίγινας το ρεύμα θα επανέλθει σε δύο ώρες, δηλαδή στις 12:30.

update: 11:30 μ.μ. Το ρεύμα επανήλθε μία ώρα νωρίτερα από τις αρχικές εκτιμήσεις στις 11:30 μ.μ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png