Αναρτήθηκαν τα προσωρινά αποτελέσματα για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ.

Αναρτήθηκαν σήμερα το βράδυ τα προσωρινά αποτελέσματα για τους Παιδικούς Σταθμούς ΕΣΠΑ της ΕΕΤΑΑ, για τους δικαιούχους voucher για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ: "Προώθηση και υποστήριξη παιδιών για την ένταξή τους στην προσχολική εκπαίδευση, καθώς και για τη πρόσβαση παιδιών σχολικής ηλικίας, εφήβων και ατόμων µε αναπηρία, σε υπηρεσίες δημιουργικής απασχόλησης», περιόδου 2022–2023".

Προσωρινοί πίνακες αιτήσεων δυνητικά ωφελουμένων με πλήρη και ελλιπή φάκελο δικαιολογητικών ανά νομό / δήμο μπορείτε να δείτε κάνοντας click εδώ.

Μετά την ανακοίνωση των Προσωρινών Αποτελεσμάτων αύριο Τετάρτη 24 Αυγούστου θα ξεκινήσει η υποβολή των ενστάσεων μέχρι την Παρασκευή 26 Αυγούστου. Οι ενστάσεις μπορούν να υποβληθούν μόνο ηλεκτρονικά στην εφαρμογή της ΕΕΤΑΑ («Ηλεκτρονική υποβολή ενστάσεων»), με την επισύναψη όλων των συμπληρωματικών δικαιολογητικών σε αρχείο pdf.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png