Ξεκίνησε σήμερα η πεζοδρόμηση της παραλίας για τις ημέρες του Πάσχα.


Ξεκίνησε σήμερα Μεγάλη Πέμπτη η πεζοδρόμηση της παραλίας κατά τις βραδινές ώρες για την περίοδο του Πάσχα. Αν και δεν προηγήθηκε κάποια επίσημη ανακοίνωση για τις ημέρες και τις ώρες που η παραλία της Αίγινας θα αποδίδεται στους πεζούς και θα απαγορεύεται η διέλευση των οχημάτων, πέρυσι την ίδια περίοδο το μέτρο είχε ξεκινήσει αντίστοιχα την Μεγάλη Τετάρτη. Η απαγόρευση των οχημάτων ξεκινά στις 21:00 μ.μ. και διαρκεί έως τις 00:30. Το μέτρο, αν ισχύσουν οι περσινές αποφάσεις, θα διαρκέσει μέχρι την Τετάρτη του Πάσχα.

Πάντως κατά την πρώτη περίοδο της εφαρμογής του σήμερα το βράδυ, το ένα ρεύμα αυτό από το κεντρικό λιμάνι παρέμεινε ανοιχτό καθώς πολλά ήταν τα αυτοκίνητα που έπρεπε να διασχίσουν το δρόμο αφού δεν γνώριζαν για το ξεκίνημα του μέτρου της πεζοδρόμησης της παραλίας ή έφταναν εκείνη την ώρα με το τελευταίο πλοίο της γραμμής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png