Πρόγραμμα εορτασμού Αγ. Νεκταρίου.

_017 Το πρόγραμμα του εορτασμού της Ανακομιδής των Λειψάνων του πολιούχου της Αίγινας Αγίου Νεκταρίου έχει ως εξής: Την Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 06:15 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί μικρός εσπερινός στο ναό της Αγίας Τριάδος μετά το πέρας του οποίου θα γίνει λιτάνευση της εικόνας και των θαυματουργών λειψάνων του Αγίου η οποία θα καταλήξει στο μεγάλο ναό του Αγίου Νεκταρίου. Εκεί θα γίνει Μέγας Αρχιερατικός Εσπερινός όπου θα χοροστατήσει ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Ύδρας, Σπετσών, Αιγίνης, Ερμιονίδος και Τροιζηνίας κ.κ. Εφραίμ.
Την ίδια μέρα στις 10 μ.μ. θα τελεστεί ολονύχτιος αγρυπνία.
Το πρωί της Δευτέρας 3 Σεπτεμβρίου θα γίνει πολυαρχιερατική θεία λειτουργία, δοξολογία και λιτάνευση της εικόνας και των θαυματουργών λειψάνων του Αγίου Νεκταρίου στον περιβάλλοντα χώρο του ναού.
Τέλος το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει μεγάλος εσπερινός και παράκληση στον ναό της Αγίας Τριάδος.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png