Ηλιοφάνεια και αρκετή κίνηση στην Αίγινα.


Με πολύ καλό καιρό κύλισε το πρωί του Σαββάτου στην Αίγινα. Η ημέρα ηλιόλουστη βοήθησε τους κατοίκους και τους παραθεριστές που θα περάσουν τις ημέρες του Πάσχα στο νησί, να βγουν στην αγορά και να κάνουν τα ψώνια για το Πασχαλινό τραπέζι. Την τιμητική τους είχαν επίσης τα cafe της παραλίας, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που αποφάσισαν να περάσουν εκεί το πρωινό τους. Η κίνηση ήταν αυξημένη σε τροχοφόρα μέχρι και τις μεσημβρινές ώρες, παρόλα αυτά δεν δημιουργήθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα στην ομαλή κυκλοφορία τους, εκτός μόνο από κάποια σημεία με μεγάλη κίνηση και συχνό παρκάρισμα.

Μέχρι και το μεσημέρι τα πλοία της γραμμής εξακολουθούσαν να φέρνουν επιβάτες και αυτοκίνητα στο νησί, με σαφώς όμως μειωμένο αριθμό από τις δύο προηγούμενες ημέρες, ενώ εκδρομείς για το Πάσχα αναμένεται να καταφθάνουν στην Αίγινα μέχρι αργά το απόγευμα. Για σήμερα το βράδυ μετά τις 8:30 έχει προγραμματιστεί η άφιξη του Αγίου Φωτός στην Αίγινα στην οποία θα συμμετάσχει και η Δημοτική Φιλαρμονική και θα γίνει στη θέση που ελλιμενίζονται τα ιπτάμενα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png