Άνοιξη στην Αίγινα. Σαν μαγική εικόνα!


Οι ανοιξιάτικες εικόνες στην εξοχή της Αίγινας διαδέχονται η μία την άλλη και η βόλτα με το αυτοκίνητο ή τη μηχανή αποκτά ξεχωριστό νόημα. Όχι πολύ μακριά, τρία η πέντε λεπτά από το κέντρο του νησιού μια διαφορετική Αίγινα ξεδιπλώνει την ομορφιά της που συχνά κρατά όμηρο τον περιπατητή για πολλές ώρες. Καθώς αισίως βρισκόμαστε στο πρώτο πενθήμερο του Απριλίου το νησί έχει αλλάξει ριζικά την εμφάνιση του και το πράσινο, με τις πανέμορφες στάμπες που δημιουργούν τα ανοιξιάτικα λουλούδια διαδέχονται μια καταγάλανη θάλασσα που τελειώνει σμίγοντας με το μπλε του ουρανού.

Οι αισθήσεις υπερλειτουργούν καθώς ρουφούν αχόρταγα τις μυρωδιές, τα χρώματα, το τρόπο που το φως της Αίγινας ξεδιπλώνει την προοπτική του τοπίου. Ενός τοπίου που αλλάζει από περιοχή σε περιοχή, από τοποθεσία σε τοποθεσία. Είναι η ποικιλομορφία του νησιού, που μπορεί να παρουσιάζει διαφορετικά "πρόσωπα" κάθε φορά. Στην Πέρδικα ή στο Βαθύ, στις Πόρτες ή στην ενδοχώρα η πολυμορφία κυριαρχεί. Αυτό είναι που κάνει την ανοιξιάτικη Αίγινα να μοιάζει τόσο διαφορετική, σαν μαγική εικόνα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png