Συνεχή μικροατυχήματα στους πλακόστρωτους δρόμους του κέντρου.


Συνεχή είναι το τελευταίο διάστημα τα μικροατυχήματα που συμβαίνουν στους πλακόστρωτους δρόμους του κέντρου της Αίγινας. Στις περισσότερες περιπτώσεις τα ατυχήματα αφορούν πτώσεις οδηγών δικύκλων και αν χαρακτηρίζονται ως μικροατυχήματα είναι γιατί ευτυχώς μέχρι στιγμής δεν έχει αναφερθεί κάποιος τραυματισμός.

Οι περισσότεροι οδηγοί που είχαν την ατυχία να πέσουν με το όχημα τους αναφέρουν ότι χωρίς να το καταλάβουν γλίστρησαν και τελικά βρέθηκαν στο δρόμο. Κάποιοι θεωρούν ότι τα υλικά που έχουν χρησιμοποιηθεί για την κατασκευή του δρόμου μοιάζει να έχουν φθαρεί  από τα χρόνια, δημιουργώντας πρόβλημα στη σωστή πρόσφυση των ελαστικών. Είναι χαρακτηριστικό ότι έχουν εντοπιστεί σημεία, που η ολισθηρότητα του δρόμου αποδεικνύεται από τις πολύ συχνές πτώσεις των οδηγών και όλοι περνούν από εκεί "σημειωτόν" για να αποφύγουν τα χειρότερα. Τέλος είναι χαρακτηριστικές οι περιπτώσεις κατά τόπους, όπου οι ψηφίδες έχουν αποκολληθεί δημιουργώντας την πιθανότητα ατυχήματος τόσο για τους πεζούς, όσο για για τους δικυκλιστές.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png