Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η 1η Έκθεση Ανθοκομικής στην Αγία Μαρίνα.


Το Δημοτικό Διαμέρισμα Μεσαγρού και φορείς της περιοχής, για την ημέρα της Πρωτομαγιάς διοργάνωσε την 1η Έκθεση Ανθοκομικής στην οποία συμμετείχαν εκθέτες από την Αίγινα. Η έκθεση πραγματοποιήθηκε στην πλαζ της Αγίας Μαρίνας και παρέμεινε ανοικτή όλη τη μέρα. Τα ανθοπωλεία που συμμετείχαν στην έκθεση ήταν το Fiori di Casa, η Τουλίπα, το Ηλιοτρόπιο και το φυτώριο Μοίρα Κωνσταντίνα.


Η ηλιόλουστη ημέρα, η φυσική ομορφιά της Αγίας Μαρίνας και η χαλαρή διάθεση της Πρωτομαγιάς, βοήθησαν στην πραγματοποίηση μιας έκθεσης η οποία από την προσέλευση του κόσμου που την επισκέφτηκε, έδειξε ότι έχει τις δυνατότητες να επαναληφθεί και του χρόνου με ακόμη καλύτερες προοπτικές. Αυτός άλλωστε είναι και ο στόχος των διοργανωτών, οι οποίοι μιλώντας στο Aegina Portal ευχαρίστησαν τους ιδιοκτήτες των ανθοπωλείων και των φυτώριων που συμμετείχαν στην έκθεση, δήλωσαν ευχαριστημένοι από την προέλευση του κόσμου και μας υποσχέθηκαν πολλά περισσότερα για την επόμενη χρονιά.



Κάποια από τα είδη των λουλουδιών στην έκθεση εξαντλήθηκαν γρήγορα και χρειάστηκε να έρθουν κι άλλα ώστε να εξυπηρετηθούν όλοι οι επισκέπτες. Ο καλός καιρός έκανε κάποιους να επιχειρήσουν να κολυμπήσουν στη θάλασσα, ενώ κάποιους άλλους να κάνουν ιππασία στην παραλία. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Μεσαγρού - Αγίας Μαρίνας κύριος Νίκος Τζίτζης, ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Σάκης Σακκιώτης και πλήθος κόσμου από όλο το νησί. Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους νέους ανθρώπους από την γύρω περιοχή για τις προσπάθειες τους και την εθελοντική εργασία που πρόσφεραν. Καλό μήνα και του χρόνου!
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png