Πολύ σημαντική διάκριση για τον Λευτέρη Σπυριδάκη, στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Roasting, του Athens Coffee Festival 2023.

20230928_094511-spiridakis.jpg
Το  Athens Coffee Festival 2023, που πραγματοποιήθηκε από τις 23 έως τις 25 Σεπτεμβρίου στην Τεχνόπολη του Δήμου Αθηναίων, επιφύλασσε μία πολύ σημαντική διάκριση για τον Λευτέρη Σπυριδάκη του καφεκοπτείου "Spiri".


Πρόκειται για ένα φεστιβάλ, απόλυτο προορισμό για τους λάτρεις του καφέ, τους δραστήριους barista και τους δυναμικούς επαγγελματίες που ακολουθούν διαρκώς την εξέλιξη του κλάδου. Τρεις ημέρες με μοναδικά happenings, μουσική, διαγωνισμούς και events με coffee experts.
 
Ανάμεσα στα events που πραγματοποιήθηκαν ήταν τα Πανελλήνια Πρωταθλήματα Καφέ. Εννέα διαγωνιζόμενοι έδειξαν τις ικανότητες τους με στόχο να διακριθούν στο απαιτητικό τερέν του coffee roasting, από τα αρχικά στάδια επεξεργασίας του ωμού καφέ μέχρι το καβούρδισμα των κόκκων. Εκεί, μέσα από μία απαιτητική διαδικασία, την τρίτη θέση κατέλαβε ο Λευτέρης Σπυριδάκης!
 
Ο Λευτέρης Σπυριδάκης μιλώντας στο Aegina Portal ευχαρίστησε την ομάδα του καφεκοπτείου "Spiri" και  τον προπονητή του, δήλωσε ότι ήταν τιμή του, που εκπροσώπησε την Αίγινα σ' αυτόν τον διαγωνισμό και αφιέρωσε την νίκη του σε έναν άλλο μαχητή, τον Παναγιώτη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png