Τρεις βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης, στις περιοχές του Συνεταιρισμού, της Αστυνομίας και της Καποδιστρίου. [upd] Αποκαταστάθηκε η μεγάλη βλάβη στον Συνεταιρισμό.

DSC_0050-vlavi-agogos-10.jpg

Βλάβες στο δίκτυο ύδρευσης σε τρεις διαφορετικές περιοχές, έχουν αφήσει χωρίς νερό κατοίκους του νησιού. Πιο συγκεκριμένα, η πρώτη βλάβη, που είναι και η πιο σημαντική, αφού επηρεάζει αρκετές περιοχές, είναι αυτή που βρίσκεται στην περιοχή του Συνεταιρισμού εξαιτίας της οποίας έχουν μείνει χωρίς νερό, από το βράδυ του Σαββάτου, στη Χλόη, στο Λιβάδι, στη Στρατηγού Πετρίτη και στις Πολλές Ελιές.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η βλάβη στην περιοχή της Αστυνομίας είναι μικρότερη, καθώς εκτιμάται ότι επηρεάζει περίπου 20 σπίτια, ενώ η τρίτη βλάβη βρίσκεται στην περιοχή της Καποδιστρίου από την οποία, σύμφωνα με τις πληροφορίες που έχουμε συγκεντρώσει από τον Δήμο, επηρεάζονται περίπου 10 σπίτια.

Στα σημεία που έχουν έχουν παρουσιαστεί οι βλάβες βρίσκονται συνεργεία της Υπηρεσίας Ύδρευσης, για την επιδιόρθωσή τους. Θα υπάρξει νεότερη ενημέρωση για το χρόνο που θα απαιτηθεί για την αποκατάσταση της υδροδότησης.

[upd 13: 36]  Αποκαταστάθηκε η μεγάλη βλάβη στον Συνεταιρισμό, που επηρέασε την παροχή  στη Χλόη, στο Λιβάδι, στη Στρατηγού Πετρίτη και στις Πολλές Ελιές. Αυτή την ώρα γίνονται εργασίες αποκατάστασης στην περιοχή της Αστυνομίας, που μόλις ολοκληρωθούν, το συνεργείο θα προχωρήσει στην αποκατάσταση της βλάβης στην Καποδιστρίου.

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png