Αποφασίστηκε η ματαίωση της διαδικασίας για τα Οχυρά στην Πέρδικα. Ο Υπουργός κ. Νίκος Δένδιας, επικοινώνησε με τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά.

DSC_0003-giannis-zorbas.JPG
 
Χωρίς να έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες, υπάρχει μία ιδιαίτερα θετική, καθοριστική εξέλιξη για το ζήτημα των Οχυρών στην Πέρδικα, η οποία έγινε γνωστή σήμερα το βράδυ. Σύμφωνα μ' αυτή  ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας, επικοινώνησε με το δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, καθώς στο Συμβούλιο Άμυνας (ΣΑΜ) αποφασίστηκε η ματαίωση της διαδικασίας για τα Οχυρά στην Πέρδικα. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Αυτό έγινε γνωστό μετά από επικοινωνία του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά με το Aegina Portal σήμερα το βράδυ. Αύριο αναμένεται να υπάρξουν περισσότερες λεπτομέρειες για την καθοριστική αυτή εξέλιξη.
 
Υπενθυμίζεται ότι λίγες μέρες πριν στη 1 Νοεμβρίου 2023, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Δένδια, σχετικά με το ζήτημα των Οχυρών της Πέρδικας. Σε εκείνη τη συνάντηση παρών ήταν και ο δημοσιογράφος, διευθυντής της Εφημερίδας «Εστία», κ. Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος ως Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, είχε προσκαλέσει τον κύριο Δένδια σε εκδήλωση στο Κυβερνείο και με αίτημα του οποίου επιταχύνθηκε η συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό Άμυνας.
 
Σε εκείνη τη συνάντηση ο Υπουργός είχε ενημερώσει τον Δήμαρχο ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη του την έκφραση της αιγινήτικης κοινωνίας, όπως αυτή αποτυπώνεται στις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png