Στους 29.9°C έφτασε σήμερα η θερμοκρασία στην Αίγινα, κάνοντας ρεκόρ μέγιστης θερμοκρασίας για τον Νοέμβριο, στον μετεωρολογικό σταθμό του ΓΕΛ.

megisti-thermokrasia-aegina-00.jpg

Η Αίγινα βρέθηκε σήμερα στη ζώνη των καιρικών φαινομένων που κυριάρχησαν οι ισχυροί νότιοι άνεμοι και οι πολύ υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, ανάμεσα σε ένα μεγάλο πλήθος φαινομένων με σημαντική γεωγραφική διασπορά, που επικράτησαν στην χώρα.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Έτσι, η μέγιστη θερμοκρασία που κατέγραψε σήμερα το μεσημέρι στις 14:10, ο μετεωρολογικός σταθμός του κόμβου του Meteo, στο Γενικό Λύκειο Αίγινας έφτασε τους 29.9°C, δημιουργώντας ρεκόρ μέγιστης θερμοκρασίας για τον μήνα Νοέμβριο στην Αίγινα, από το 2013 μέχρι σήμερα που συλλέγει δεδομένα.

screenshot.950.png

Η προηγούμενη υψηλότερη μέγιστη θερμοκρασία είχε καταγραφεί στις 3 Νοεμβρίου 2022 και ήταν 27.1 °C και την 1 Νοεμβρίου 2018 στους 26.5 °C. Ενδιαφέρον παρουσιάζει και η ελάχιστη θερμοκρασία της ημέρας που φτάνει σήμερα στους 19.4 °C σε αντίθεση με τους 9.9 °C στις 3 Νοεμβρίου 2022.

Όλα τα δικαιώματα για τον χάρτη και το γράφημα ανήκουν στον κόμβο του Meteo Η δημοσίευσή των απεικονίσεων γίνεται για ενημερωτικούς λόγους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png