Ποιες είναι οι εργασίες που έχουν γίνει στις οδούς Πηλέως και Αίαντος, ποιες απομένουν και πώς θα συνεχιστεί το έργο.

IMG_20231106_111722.-02jpg.jpg
 Σε εξέλιξη είναι στο κέντρο της Αίγινας οι εργασίες για το έργο "Ανάπλαση οικιστικού πυρήνα Δήμου Αίγινας και υπόγεια δίκτυα υποδομής", οι οποίες αυτό το διάστημα εκτελούνται στις οδούς Πηλέως και Αίαντος.  

 
Σ' αυτές τις οδούς έχει τοποθετηθεί το προσωρινό δίκτυο ύδρευσης στις οικίες και τα καταστήματα, έχουν γίνει αποξηλώσεις των οδοστρωμάτων και των πεζοδρομίων, όπου αυτά υπήρχαν. Επίσης, στην Αίαντος έχει τοποθετηθεί ο αγωγός τον λυμάτων, που αναμένεται να συνδεθεί με αυτόν που θα τοποθετηθεί στην οδό Πηλέως.

IMG_20231106_111722.-00jpg.jpg
 
Οι εργασίες που αναμένονται να γίνουν στην Πηλέως και Αίαντος είναι να τοποθετηθεί το δίκτυο οβρίων υδάτων. Επίσης, σε συζήτηση βρίσκεται το ενδεχόμενο να τοποθετηθεί σε αναμονή μία σωλήνα έτσι ώστε να γίνει υπογειοποίηση των καλωδίων του ηλεκτρικού ρεύματος. Οι σχετικές αποφάσεις γι' αυτό θα παρθούν μετά από συνάντηση που θα γίνει αυτή ή την ερχόμενη εβδομάδα.

IMG_20231106_111722.-03jpg.jpg
 
Το τελευταίο βήμα για την απόδοση των οδών Πηλέως και Αίαντος είναι η τοποθέτηση των κυβόλιθων. Στην συνέχεια οι εργασίες θα συνεχιστούν στον οδό Θωμαΐδου. Υπενθυμίζεται ότι για την οδό Πηλέως ισχύουν προσωρινές κυκλοφοριακές ρυθμίσεις.
 
Στο ραδιόφωνο του Aegina Portal μίλησε για την πρόοδο των εργασιών ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png