Από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας δημοσιεύθηκε σήμερα η ανακοίνωση της ματαίωσης του διαγωνισμού για τα Οχυρά στην Πέρδικα.

oxira-perdika-01.jpg
 
Δημοσιεύθηκε σήμερα 7 Νοεμβρίου 2023, από το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας, η ανακοίνωση "Ματαίωσης, του ανοιχτού δημόσιου ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού υπ' αριθ: 22/2023 που αφορά την εκμίσθωση του ακινήτου "Πέρδικα", στη νήσο Αίγινα, της Περιφέρειας Αττικής, ιδιοκτησίας Ταμείου Εθνικού Στόλου Τ.Ε.Σ.". 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Η ανακοίνωση αναφέρει:
 
"Το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας / Υπηρεσία Αξιοποίησης Ακίνητης Περιουσίας Ενόπλων Δυνάμεων (ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ) ανακοινώνει τη ματαίωση του δημόσιου ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού για την εκμίσθωση του ακινήτου «Πέρδικα», στη νήσο Αίγινα της περιφέρειας Αττικής, ιδιοκτησίας Ταμείου Εθνικού Στόλου (Τ.Ε.Σ.) (πρόγραμμα «ΔΙΑΥΓΕΙΑ», ΑΔΑ: Ψ1ΝΖ6-Ξ24). Η διενέργεια του διαγωνισμού ήταν προγραμματισμένη για την 10 Νοεμβρίου 23 μέσω της διαδικτυακής πύλης του ΥΠΕΘΑ/ΥΠΑΑΠΕΔ. Η ματαίωση του διαγωνισμού θα αναρτηθεί σε ηλεκτρονική μορφή και στη διαδικτυακή πύλη".

Στην ιστοσελίδα της ΥΠΑΑΠΕΔ αναρτήθηκε σήμερα η ανακοίνωση ματαίωσης του δημόσιου ηλεκτρονικού πλειοδοτικού διαγωνισμού εκμίσθωσης του ακινήτου στην τοποθεσία Πέρδικα, στην Αίγινα. Μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση εδώ.
 
Υπενθυμίζεται ότι στις 3 Νοεμβρίου 2023, ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας κ. Νίκος Δένδιας είχε επικοινωνήσει με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, ενημερώνοντάς τον για την απόφαση του Συμβούλιο Άμυνας (Σ.ΑΜ.) να προχωρήσει στη ματαίωση της διαδικασίας του διαγωνισμού για τα Οχυρά στην Πέρδικα.
 
Λίγες μέρες νωρίτερα στη 1 Νοεμβρίου 2023, ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς συναντήθηκε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκο Δένδια, σχετικά με το ζήτημα των Οχυρών της Πέρδικας. Σε εκείνη τη συνάντηση παρών ήταν και ο δημοσιογράφος, διευθυντής της Εφημερίδας «Εστία», κ. Μανώλης Κοττάκης, ο οποίος ως Πρόεδρος της Επιτροπής 2021, είχε προσκαλέσει τον κύριο Δένδια σε εκδήλωση στο Κυβερνείο και με αίτημα του οποίου επιταχύνθηκε η συνάντηση του Δημάρχου με τον Υπουργό Άμυνας.  Ο Υπουργός είχε ενημερώσει τον Δήμαρχο ότι θα λάβει σοβαρά υπόψη του την έκφραση της αιγινήτικης κοινωνίας, όπως αυτή αποτυπώνεται στις αποφάσεις των Δημοτικών Συμβουλίων.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png