Τον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού επισκέφθηκε ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστας Κατσαφάδος. Παραδόθηκε υπηρεσιακό όχημα για τις ανάγκες του σταθμού.

IMG_20231108_152235-mesagrou-02.jpg

Ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστας Κατσαφάδος ο οποίος βρίσκεται στην Αίγινα και θα παραστεί στις θρησκευτικές εκδηλώσεις για τον εορτασμό του Αγίου Νεκταρίου, επισκέφθηκε το μεσημέρι τον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού. Εκεί συναντήθηκε με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, τον πρόεδρο της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλη Λεούση και τον διοικητή του Αστυνομικού Σταθμού κ. Ελευθέριο Παπαντωνίου. 

Ο κ. Κατσαφάδος επιθεώρησε τις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις του Αστυνομικού Σταθμού, ενημερώθηκε για την λειτουργία του από τον κ.  Παπαντωνίου και συνομίλησε με το προσωπικό. Η επίσκεψη του κ. Κατσαφάδου έγινε στο πλαίσιο της παράδοσης, ενός υπηρεσιακού οχήματος για τις ανάγκες του Σταθμού, μετά από σχετικό αίτημα του δημάρχου κ. Γιάννη Ζορμπά και την άμεση ανταπόκριση του Υπουργού.

Στο Aegina Portal δηλώσεις έκαναν ο Υφυπουργός Προστασίας του Πολίτη κ. Κώστας Κατσαφάδος και ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png