Σε εξέλιξη στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος", η 59η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας.

IMG_20231110_130744.jpg
Στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας, στην αίθουσα "Παύλος Ανδρεόπουλος" πραγματοποιείται για μία ακόμη φορά η 59η Εθελοντική Αιμοδοσία του Δήμου Αίγινας, με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών "Γ. Γεννηματάς". Η αιμοδοσία πραγματοποιείται την Παρασκευή 10  και το Σάββατο 11 Νοεμβρίου 2023 από τις 9:00 έως τις 17:00

Οι εθελοντές αιμοδότες θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 18ο έτος της ηλικίας τους και κατά την προσέλευσή τους να έχουν μαζί τους την αστυνομική τους ταυτότητα και το ΑΜΚΑ. Η Εθελοντική Αιμοδοσία πραγματοποιείται με την υποστήριξη της κινητής μονάδας αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Αθηνών  "Γ. Γεννηματάς"   και της  "Saronic Ferries".
 
Στο Aegina Portal μίλησαν ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς και ο διευθυντής του τμήματος αιμοδοσίας κ. Κώστας Αρμυρός.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png