Χωρίς ρεύμα έμειναν από το μεσημέρι οι περιοχές του Βαθέος, της Σουβάλας και των Αγίων. Το ρεύμα επανήλθε στις 7:30 μ.μ.

diakopi-ilektrodotisis-aegina-5.jpg
 
Χωρίς ρεύμα έμειναν οι περιοχές του Βαθέος, της Σουβάλας και των Αγίων το μεσημέρι της Παρασκευής. Πιο συγκεκριμένα η περιοχή της Κοινότητας Βαθέος, έμεινε χωρίς ρεύμα από τις 3:30 περίπου το μεσημέρι. Αν και αρχικά υπήρξε η ενημέρωση ότι το πρόβλημα προέκυψε από βλάβη στον υποσταθμό των Μεθάνων, τελικά έγινε γνωστό ότι το πρόβλημα ήταν τοπικό. Τελικά το ρεύμα επέστρεψε στην Κοινότητα Βαθέος στις 7:30 μ.μ. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



 

Πρόβλημα με το ρεύμα αντιμετώπισαν και οι περιοχές του Μεσαγρού και της Βαγίας, με διακοπές διάρκειας 5-10 λεπτών. Αντίθετα το τμήμα που βρίσκεται ανάμεσα στην Βαγία και στο Μεσαγρό παρέμεινε χωρίς ρεύμα όλο αυτό το διάστημα, σύμφωνα με ενημέρωση από το πρόεδρο της Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλη Λεούση.
 
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις μεσημεριανές ώρες στο νησί εκδηλώθηκε σύντομη καταιγίδα. Ευχαριστούμε θερμά τον πρόεδρο της Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλία Γρυπαίο και τον πρόεδρο της Κοινότητας Μεσαγρού κ Μανώλη Λεούση.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png