Μπάνια και βόλτες με τα κοντομάνικα σήμερα, μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και ισχυρούς ανέμους από αύριο.

IMG_20231117_123402.jpg
Μία ακόμη ηλιόλουστη ημέρα βίωσαν σήμερα οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού, με τον καταγάλανο ουρανό, την γαλήνια θάλασσα και την υψηλή θερμοκρασία να θυμίζουν έντονα καλοκαίρι ή έστω κάτι από αυτό.

17 Νοεμβρίου σήμερα και οι καλές καιρικές συνθήκες οδηγήσαν σε βόλτες με κοντομάνικα το μεσημέρι στην παραλία της Αίγινας, αλλά και μπάνιο για αρκετούς στην παραλία της Αύρας, που δεν αποχωρίζονται την αγαπημένη τους καλοκαιρινή συνήθεια ακόμη κι αν έχουμε μπει στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του Νοεμβρίου, όπως άλλωστε όλες τις προηγούμενες μέρες.
 
Ωστόσο ο καιρός μεταβάλλεται το επόμενο διήμερο, με κύρια χαρακτηριστικά την πτώση της μέγιστης θερμοκρασίας και την επικράτηση ισχυρών βορειοδυτικών ανέμων. Μάλιστα, σύμφωνα με τα μέχρι τώρα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα θα πέσει σταδιακά και έτσι από τους 23°C που έφτασε σήμερα, το Σάββατο αναμένεται να μην ξεπεράσει τους 18°C, ενώ η μέγιστη θερμοκρασία θα πέσει ακόμη περισσότερο την Κυριακή φτάνοντας τους 14°C. Μάλιστα φαίνεται ότι από τα μέσα της ερχόμενης εβδομάδας με την επικράτηση νοτίων ανέμων η μέγιστη θερμοκρασία ανεβαίνει και πάλι στους 20°C αναμένεται ωστόσο να εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες.

Όλα τα δικαιώματα των γραφημάτων ανήκουν στον κόμβο του Meteo Η δημοσίευσή των απεικονίσεων γίνεται για ενημερωτικούς λόγους.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png