Οι ειδήσεις του Aegina Portal στο Google News.

Για μία πολύ θετική εξέλιξη, που αφορά το Aegina Portal, ενημερωθήκαμε από την ομάδα του Google News. Σύμφωνα με αυτή το Aegina Portal έγινε καταρχήν αποδεκτό από την υπηρεσία του Google News, ενώ ήδη μερικές από τις ειδήσεις του Aegina Portal εμφανίζονται εκεί (θα χρειαστεί ένα χρονικό διάστημα για να ολοκληρωθεί το indexing).

Σε μια εποχή που η επικοινωνία γίνεται όλο και πιο σύνθετη, η συμμετοχή σε τόσο μεγάλα παγκόσμια δίκτυα όπως αυτό του Google News είναι κυριολεκτικά "μια πόρτα στον κόσμο" και μόνο οφέλη μπορεί να αποφέρει.

Για να κατανοήσουμε το μέγεθος και την αξία του Google News αρκεί να αναφέρουμε μερικούς από τους συμμετέχοντες στο πρόγραμμα όπως οι ιστοσελίδες των: The Wall Street Journal, The New York Times, The Washington Post, Time, Guardian Unlimited, Factiva, Lexis-Nexis, HighBeam Research και Thomson Gale. Ενώ σε εθνικό επίπεδο: Η Καθημερινή, Ναυτεμπορική, Ελευθεροτυπία, Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, Ελεύθερος Τύπος, Έθνος, in.gr κ.α. Δίπλα σε αυτά τα μεγαθήρια της ενημέρωσης, μικρά τοπικά δίκτυα από όλη την Ελλάδα γίνονται αποδεκτά από την υπηρεσία συνεισφέροντας με τις ειδήσεις τους. Η πεμπτουσία του διαδικτύου...Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png