Με το  Christmas Run  και τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην παραλία, ξεκίνησαν οι χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις στην Αίγινα.

 20231215_172959.jpg
Όμορφες, γιορτινές εικόνες στην παραλία της Αίγινας το απόγευμα της Παρασκευής, όπου πραγματοποιήθηκε η έναρξη του προγράμματος των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων του Δήμου Αίγινας, με το Christmas Run και τη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Παλαιά Προβλήτα. 


Ο γιορτινός αγώνας δρόμου Christmas Run, που διοργάνωσε ο Ο.Α.Κ. Αίγινας μαζί με την ΚΕΔΑ, την συνδρομή του Αστυνομικού Τμήματος και του Λιμεναρχείου Αίγινας, χαρακτηρίστηκε από τη μεγάλη συμμετοχή παιδιών και ενηλίκων, που απόλαυσαν το υπέροχο απόγευμα στην παραλία του νησιού και φορώντας τον χαρακτηριστικό αγιοβασιλιάτικο κόκκινο σκούφο, έτρεξαν την προκαθορισμένη διαδρομή, σηματοδοτώντας έτσι την έναρξη των εορταστικών εκδηλώσεων.
 
Ο Άγιος Βασίλης, φωτογραφήθηκε με μικρούς και μεγάλους, μοιράζοντας χαρά στα μικρά παιδιά με την παρουσία του.
 
Η όμορφη βραδιά συνεχίστηκε με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά να εύχεται για τις γιορτές και να ανάβει τα λαμπιόνια του χριστουγεννιάτικου δέντρου στην Παλαιά Προβλήτα. Στον ίδιο χώρο ακολούθησε συναυλία με γνώριμες και αγαπημένες χριστουγεννιάτικες μελωδίες από την Ismini, με το κοινό να απολαμβάνει τη γιορτινή ατμόσφαιρα με ένα ποτήρι ζεστό κρασί. 


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png