Το Κέντρο Υγείας, το Νοσοκομείο, την Πυροσβεστική, το Λιμεναρχείο και την Αστυνομία επισκέφθηκε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς και ευχήθηκε στους εργαζόμενους για τη νέα χρονιά.

IMG_20240101_122338.jpg

Συνεχίζοντας την παράδοση των τελευταίων ετών ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς, συνοδευόμενος από τον δημοτικό σύμβουλο κ. Σωτήρη Μπήτρο, την πρόεδρο της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Ανθή Γελαδάκη και τον σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κ. Δημήτρη Κουκούλη, επισκέφθηκε σήμερα Πρωτοχρονιά, το Κέντρο Υγείας, το Νοσοκομείο "Ο Άγιος Διονύσιος", το Λιμεναρχείο, το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και το Πυροσβεστικό Κλιμάκιο, συνομίλησε με τους εργαζόμενους, τους ευχήθηκε για την νέα χρονιά και τους ευχαρίστησε που αυτές τις γιορτινές ώρες βρίσκονται μακριά από τις οικογένειές τους για να προσφέρουν σε όλους εμάς. 


Η επίσκεψη έγινε μέσα σε ευχάριστο κλίμα, με τους εργαζόμενους στις διάφορες υπηρεσίες να υποδέχονται με χαρά και ευχάριστη έκπληξη τον κ. Γιάννη Ζορμπά, που προσέφερε βασιλόπιτα και γλυκά.
 
Νωρίτερα, σήμερα το πρωί ο κ. Ζορμπάς ευχήθηκε για τη νέα χρονιά, στο πλήρωμα και στους κυβερνήτες των πλοίων "Aero" και "Φοίβος", που είχαν καταπλεύσει στο λιμάνι της Αίγινας. Επίσης, παρακολούθησε την Δοξολογία για το νέος έτος στην Μητρόπολη της Αίγινας. Το μεσημέρι θα επισκεφθεί το πλήρωμα και τον κυβερνήτη του πλοίου "Απόλλων Ελλάς", τους εργαζόμενους στη ΔΕΗ και τον Αστυνομικό Σταθμό Μεσαγρού.

Ο κ. Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal δήλωσε: "Σήμερα τα μηνύματα είναι πάρα πολλά. Εύχομαι όλοι να έχουν υγεία. Το νησί μας να έχει ευημερία και να μπορεί ο δήμος να είναι έτοιμος, να συμμετέχει σε προσκλήσεις, έτσι ώστε να αναβαθμίσουν τον τόπο μας, την καθημερινότητα των πολιτών τη διαβίωση όλων μας και επίσης, να είναι έτοιμος σε τυχόν προκλήσεις που μπορεί να έρθουν μέσα στο έτος.

Βέβαια θέλουμε να είμαστε έτοιμοι σε όλους τους τομείς και να μπορούμε να ανταποκριθούμε σε κάθε ανάγκη που θα προκύψει.

Ευχόμαστε, λοιπόν, σε όλους καλή χρονιά και υγεία μέσα από την καρδιά μας".
 
Σημειώνεται ότι την Τετάρτη 3 Ιανουαρίου 2024, στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί στο Δημαρχείο η καθιερωμένη εκδήλωση για την πρωτοχρονιάτικη πίτα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png