Ανοιξιάτικος ο καιρός σήμερα στην Αίγινα. Αύριο το πρωί, στο κεντρικό λιμάνι, η τελετή της κατάδυσης του Τιμίου Σταυρού.

S1010039.JPG

Η θερμοκρασία που ξεπέρασε το μεσημέρι τους 19°C και η ηλιοφάνεια που θύμιζε κάτι από άνοιξη, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού σήμερα στην Αίγινα, παραμονή των Θεοφανίων.


Αρκετοί αποφάσισαν να εκμεταλλευτούν τον καιρό περπατώντας στη παραλία, ενώ υπήρχαν και κάποιοι που αποφάσιζαν να αξιοποιήσουν την υψηλή για την εποχή θερμοκρασία, κάνοντας μπάνιο στην θάλασσα.
 
Στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, έχει στηθεί η εξέδρα, από την οποία αύριο το πρωί θα τελεστεί, με τη συμμετοχή των ενοριών της πόλεως, ο αγιασμός των υδάτων.

Στον Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας, η ακολουθία του Μεγάλου Αγιασμού θα ψαλεί στις 10:15 π.μ., ενώ στις 11 π.μ. θα πραγματοποιηθεί η έξοδος του τιμίου Σταυρού με το σχηματισμό πομπής μέχρι το κεντρικό λιμάνι του νησιού, όπου θα γίνει η τελετή της κατάδυσης του τιμίου Σταύρου.
 
Υπενθυμίζεται ότι μετά το αγιασμό των υδάτων ο Ναυτικός Όμιλος Αίγινας, θα πραγματοποιήσει την καθιερωμένη εκδήλωση για την Βασιλόπιτα, στις εγκαταστάσεις του, στην προβλήτα του "ΚΕ".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png