Επιμνημόσυνη δέηση και κατάθεση στεφάνων, στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια στην "Παναγίτσα".

20240126_105321.jpg

Με την επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων συνεχίστηκαν, σήμερα το πρωί, στο μνημείο του Ιωάννη Καποδίστρια στην περιοχή της "Παναγίτσας", οι τριήμερες εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Αίγινας, για την επέτειο της άφιξης και της ορκωμοσίας του Ιωάννη Καποδίστρια. 


Είχε προηγηθεί η δοξολογία στο μητροπολιτικό ναό του νησιού, μετά το τέλος της οποίας η δημοτική αρχή, η εκπρόσωποι των διοικητικών αρχών και των σωμάτων ασφαλείας, του κλήρου και της εκπαιδευτικής κοινότητας του νησιού, μετέβησαν στο πάρκο της "Παναγίτσας" για την καθιερωμένη επιμνημόσυνη δέηση και την κατάθεση στεφάνων.

20240126_104639.jpg

Οι μαθητές των σχολείων της Αίγινας που συμμετείχαν στην σημερινή εκδήλωση, μετά το τέλος της δοξολογίας, δια μέσου της παραλιακής οδού, έφτασαν στο πάρκο της "Παναγίτσας", όπου βρίσκεται η προτομή του Ιωάννη Καποδίστρια, ο κλήρος έψαλε την επιμνημόσυνη δέηση.

20240126_105507.jpg

Κατάθεση στεφάνων έκαναν εκ μέρος του Δήμου Αίγινας ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς και μαθητές του Γυμνασίου Μεσαγρού.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png