Στους 35 βαθμούς ανέβηκε σήμερα η θερμοκρασία στην Αίγινα.


Το καλοκαίρι "μύρισε" για τα καλά στην Αίγινα, καθώς σήμερα Σάββατο, λίγο μετά τις 3 το μεσημέρι η θερμοκρασία άγγιξε τους 35 βαθμούς Κελσίου. Τυχεροί λοιπόν όσοι επισκέπτες και παραθεριστές κατάφεραν να αφήσουν την Αθήνα ή τον Πειραιά και να εκδράμουν για ένα χαλαρωτικό Σαββατοκύριακο στην Αίγινα, με τη θάλασσα κυριολεκτικά να μαγεύει και τον υπέροχο ουρανό του νησιού να καταμαρτυρά ότι το καλοκαίρι είναι εδώ και είναι υπέροχο!

Όλες οι οργανωμένες παραλίες του νησιού είναι ανοικτές και έτοιμες να χαρίσουν υπέροχες στιγμές στους επισκέπτες τους. Στην Αγία Μαρίνα, στην Πέρδικα, στην Καβουρόπετρα, στη Σουβάλα, στο Μαραθώνα, στην Αιγινήτισσα, στον Άγιο Βασίλειο, ακόμη και οι κοντινές μέσα στην Αίγινα φαντάζουν σαν την καλύτερη επιλογή για αυτό το Σαββατοκύριακο. Η προσέλευση του κόσμου στις παραλίες είναι τόση, που διασφαλίζει την ηρεμία και το relax, όπου και αν βρίσκεται η ξαπλώστρα που θα διαλέξετε! Αν πάλι αποφασίσετε το ταξίδι στο νησί την τελευταία στιγμή, κανένα πρόβλημα, η Αίγινα είναι δίπλα!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png