Στάσιμη παραμένει η ενημέρωση για το ζήτημα της υδροδότησης και της βλάβης του υποθαλάσσιου αγωγού της Αίγινας. Αναμένεται το πόρισμα της δικαιοσύνης, δηλώνει ο κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

enimerosi-agogos-xardalias.jpg
Τίποτα νεότερο για το ζήτημα της υδροδότησης της Αίγινας, δεν προέκυψε από το Δελτίο Τύπου που εξέδωσε σήμερα η Περιφέρεια Αττικής, με αφορμή συνέντευξη, που έδωσε σε εφημερίδα, ο Περιφερειάρχης κ. Νίκος Χαρδαλιάς.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Το μοναδικό σημείο του Δελτίου Τύπου, όπου αναφέρεται το θέμα της διακοπής της υδροδότησης της Αίγινας είναι το ακόλουθο: "ενώ δήλωσε ότι αναμένεται το πόρισμα της δικαιοσύνης για τη διακοπή υδροδότησης στην Αίγινα, προκειμένου η Περιφέρεια να προβεί σε όλες τις προβλεπόμενες ενέργειες".

Έτσι, και παρά το γεγονός ότι η υδροδότηση της Αίγινας από τον υποθαλάσσιο αγωγό έχει διακοπεί εδώ και ένα μήνα και η υδροδότηση του νησιού γίνεται από γεωτρήσεις, που παρέχουν νερό με υψηλή αγωγιμότητα, η ενημέρωση παραμένει ελλιπής, σε διάφορα επιμέρους ζητήματα που άπτονται του θέματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι για το ζήτημα των νεότερων αναλύσεων του νερού, η ύπαρξη των οποίων έγινε γνωστή στη συνεδρίαση της Δημοτικής Επιτροπής στις 20 Φεβρουαρίου 2024, αυτές δεν έχουν δημοσιευθεί ακόμη.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png