Πρωτοβουλία για τον καθαρισμό της παραλίας των Λουτρών στη Σουβάλα.


Η "Παγκόσμια Ημέρα Περιβάλλοντος", φαίνεται ότι κινητοποιεί όλο και περισσότερους φορείς και κατοίκους της Αίγινας, που βρίσκουν την ευκαιρία να πάρουν πρωτοβουλίες για τον καθαρισμό των ακτών ή των δασικών περιοχών του νησιού μας. Έτσι σήμερα το απόγευμα με πρωτοβουλία του κυρίου Βασίλη Καλαμάκη, συμβούλου του Τοπικού Συμβουλίου Βαθέος, επαγγελματιών και κατοίκων της περιοχής πραγματοποιήθηκε καθαρισμός του σημείου της παραλίας των Λουτρών. Πρόκειται για το κομμάτι εκείνο της πλαζ που δεν αποτελεί οργανωμένη παραλία, αλλά είναι σαφώς ένα από τα ομορφότερα σημεία της περιοχής.


Με σακούλες απορριμάτων, τσουγκράνες και μηχανήματα αποψίλωσης, ο καθαρισμός ξεκίνησε με το μάζεμα μικρών σκουπιδιών που βρίσκονταν κατά μήκος της παραλίας, τα οποία όμως ευτυχώς ήταν πολύ λίγα και για αυτό συνεχίστηκε με την αποψίλωση των ξερών χόρτων, τα οποία αφού συγκεντρώθηκαν τοποθετήθηκαν σε σακούλες. Ο κύριος Καλαμάκης είπε ότι σήμερα έγινε ένα ξεκίνημα και ότι στο μέλλον θα υπάρξουν πολλές ανάλογες πρωτοβουλίες και δράσεις.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png