"Το Πλοίο του Περιβάλλοντος" έδεσε στο λιμάνι της Αίγινας.


Τουλάχιστον 600 επιβάτες μετέφερε στην Αίγινα σήμερα λίγο μετά τις 11:30 το πρωί "Το Πλοίο του Περιβάλλοντος" που για τις ανάγκες του ταξιδιού προς το νησί ήταν το οχηματαγωγό "Νεφέλη". Πρόκειται για μια ημερίδα με τίτλο "Άνθρωπος, Περιβάλλον και Τουρισμός" που γίνεται εν πλω, μέσα από ένα μονοήμερο ταξίδι στην Αίγινα. Φορέας της ημερίδας ο Όμιλος Unesco Πειραιώς και Νήσων.

Τον πρόεδρο του Ομίλου Unesco Πειραιώς και Νήσων κύριο Γιάννη Μαρωνίτη καλωσόρισαν στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας η Δημοτική Σύμβουλος κυρία Σοφία Πετρίτη και οι αρμόδιοι δημοτικοί υπάλληλοι από το τμήμα Δημοσίων Σχέσεων του Δήμου Αίγινας. Πρόκειται για ένα ταξίδι που γίνεται κάθε χρόνο τέτοια εποχή. Το πρόγραμμα στην Αίγινα περιλαμβάνει επισκέψεις στον Άγιο Νεκτάριο, στην Αγία Μαρίνα, την Παλαιαχώρα και το Ναό της Αφαίας Αθηνάς. Κατά τη διάρκεια του ταξιδιού προς την Αίγινα το πρόγραμμα της ημερίδας περιελάμβανε ομιλίες από τους κυρίους Μαρωνίτη, Πουσσαίο, Μητρόπουλο, Φαραγγιτάκη, Σπανό, και Κολοκούρη.

Η αναχώρηση από το λιμάνι της Αίγινας θα γίνει στις 18:50, ενώ το πρόγραμμα περιλαμβάνει και άλλες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια του ταξιδιού της επιστροφής προς το λιμάνι του Πειραιά.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png