Η υψηλή θερμοκρασία στην Αίγινα και η ομίχλη μεταφοράς σε θαλάσσιες περιοχές, το σκηνικό το καιρού την τελευταία ημέρα του Μαρτίου.

S1130002.JPG
Η υψηλή θερμοκρασία, που έφτασε στην Αίγινα τους 22°C, η περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί και η ηλιοφάνεια κατά τη διάρκεια της ημέρας, ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά της τελευταίας ημέρας του Μαρτίου στην Αίγινα.


Ωστόσο οι μετεωρολογικής συνθήκες που επικράτησαν παρουσίασαν και το φαινόμενο της ομίχλης μεταφοράς, που ήταν ευδιάκριτη σε όλο το τμήμα από την θαλάσσια περιοχή του Αγκιστρίου, μέχρι την Μονή και το στενό της Πέρδικας. 

Οι υψηλές και οι πολλοί υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες και η περιορισμένη ορατότητα νωρίς το πρωί, θα είναι τα κύρια χαρακτηριστικά του καιρού στην Αίγινα για την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες γενικά διευθύνσεις με εντάσεις έως 2-3 μποφόρ.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png