Καθαρισμός βυθού στην Αγία Μαρίνα.


Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Περιβάλλοντος, ακόμη μία εθελοντική πρωτοβουλία πραγματοποιήθηκε αυτή τη φορά όχι σε κάποια ακτή, αλλά στο βυθό γύρω από το λιμάνι της Αγίας Μαρίνας. Πρόκειται για μία περιβαλλοντική δράση που σχεδίασε ο Πολιτιστικός και Διασωστικός Σύλλογος Μεσαγρού και Αγίας Μαρίνας και έγινε την Κυριακή. Δυστυχώς ο καιρός δε βοήθησε, ειδικά μάλιστα σε μια δράση που οι καιρικές συνθήκες θα έπρεπε να είναι καλές ώστε να υλοποιηθεί, αλλά και να προσελκύσει όσο το δυνατόν περισσότερους εθελοντές.

Παρά τα όποια προβλήματα παρουσιάστηκαν από τον καιρό, η εξόρμηση στο βυθό της Αγίας Μαρίνας έγινε και από αυτά που είδαν οι δύτες που συμμετείχαν, το συμπέρασμα είναι ότι από αλόγιστο πέταγμα σκουπιδιών δεν πάσχουν μόνο τα δάση, αλλά και ο βυθός του νησιού μας. Οι δύτες ανάμεσα στα άλλα, βρήκαν ένα καλοριφέρ, πλαστικά και απορρίμματα κάθε λογής που κάποιοι πέταξαν χωρίς να προβληματιστούν.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png