Εκδήλωση για τη μητέρα από τον Μορφωτικό και Εκπολιτιστικό Σύλλογο Βαθέος.

DSC_0021.JPG

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής, στον προαύλιο χώρο του παλιού δημοτικού σχολείου της περιοχής, εκδήλωση αφιερωμένη στην γιορτή της μητέρας, που διοργάνωσε ο  Μορφωτικός και Εκπολιτιστικός Σύλλογος Βαθέος.


Η εκδήλωση περιελάμβανε την απαγγελία ποιημάτων, με τη συμμετοχή της "Ομάδα περί Γραμμάτων και Ευ ζην", των παιδιών της μουσικοκινητικής αγωγής, με τη δασκάλα τους κ. Εριφύλλη Γρυπαίου και των κοριτσιών της ρυθμικής με τη δασκάλα τους κ. Αγγελική Λαζάρου.  Η όμορφη εκδήλωση περιελάμβανε έκθεση ζωγραφικής της κ. Άννας Τάταρη και εργαστήρι κατασκευών της κ. Μαριάνθης Στάθη.

DSC_0011.JPGΤην εκδήλωση προλόγισε η πρόεδρος του συλλόγου, δημοτική σύμβουλος κ. Όλγα Πετρίτη, χαιρέτησαν ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος και η πρόεδρος της "Ομάδα περί Γραμμάτων και Ευ ζην", δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Κουκούλη.

DSC_0027.JPG

Ποιήματα απάγγειλαν ο εκπαιδευτικός κ. Νεκτάριος Παύλου, μέλος του Δ.Σ. της της "Ομάδα περί Γραμμάτων και Ευ ζην" και η συγγραφέας κ. Ελευθερία Τσούρη.

DSC_0018.JPG

Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Φίλιππος Τζίτζης, ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Θεριανός, ο αντιδήμαρχος κ. Νίκος Μαρίνος, ο δημοτικός σύμβουλος κ. Γιώργος Μούρτζης, η δημοτική σύμβουλος κ. Μαίρη Κουκούλη, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Βαθέος κ. Ηλίας Γρυπαίος, ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Κυψέλης κ. Μηνάς Γιαννούλης, ο κοινοτικός σύμβουλος κ Αργύρης Μεθενίτης, εκπρόσωποι συλλόγων του νησιού και κάτοικοι της περιοχής.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png