Εγκρίθηκε η δαπάνη των 21.328 ευρώ για την επανατοποθέτηση του εξοπλισμού, της αυτόνομης πρόσβασης ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα.

sea-track-aegina.jpg
Με έγγραφο της Οικονομικής Υπηρεσίας του Δήμου Αίγινας στις 17 Μάϊου 2024, εγκρίθηκε η δαπάνη για τη διάθεση ποσού ύψους 21.328 ευρώ για την πληρωμή ισόποσης δαπάνης για την επανατοποθέτηση τεσσάρων συσκευών και λοιπού εξοπλισμού (ομπρέλες, αποδυτήριο, διάδρομος), για την αυτόνομη πρόσβαση ατόμων με κινητικά προβλήματα στη θάλασσα, για το έτος 2024.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Σύμφωνα με το σχετικό πρωτογενές αίτημα, h συσκευή Seatrac και ο λοιπός εξοπλισμός παραλίας θα εγκατασταθούν από εξειδικευμένο προσωπικό της εταιρίας στο ίδιο σημείο που είχαν εγκατασταθεί και το 2023. Το σημείο εγκατάστασης είναι απαραίτητο να είναι το ίδιο διαφορετικά θα χρειαστεί να γίνουν επεμβάσεις στην συσκευή.

Η εγκατάσταση της συσκευής θα πραγματοποιηθεί στο χρόνο που θα συμφωνηθεί με τη διεύθυνση του Δήμου. Ο Δήμος είναι υπεύθυνος για οποιεσδήποτε χωματουργικές εργασίες χρειαστεί να γίνουν στην παραλία. Ο Δήμος είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά του εξοπλισμού προς την παραλία.

H εταιρία που θα αναλάβει, θα συντηρήσει για λογαριασμό του Δήμου τις συσκευές για την αυτόνομη πρόσβαση στη θάλασσα ΑμεΑ Seatrac που είχαν εγκατασταθεί και λειτουργούσαν τη θερινή περίοδο του 2021, 2022 & 2023. Η συντήρηση περιλαμβάνει τον έλεγχο της κατάστασης της συσκευής μετά τη θερινή περίοδο λειτουργίας και χειμερινή περίοδο αποθήκευσης. Αντικατάσταση των κινούμενων μερών που έχουν υποστεί φθορά καθώς και των μερών που έχουν διαβρωθεί. Δεν συμπεριλαμβάνονται φθορές από κακόβουλη χρήση.

 

Μετά το πέρας της θερινής περιόδου του 2024 η συσκευή και ο λοιπός εξοπλισμός θα απεγκατασταθούν και θα αποσυναρμολογηθούν από εξειδικευμένο δυναμικό της εταιρίας. Ο Δήμος θα τον παραλάβει ώστε να τον αποθηκεύσει στις εγκαταστάσεις του.


Ο Δήμος είναι υπεύθυνος για τη μεταφορά του εξοπλισμού από την παραλία.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png