Η Αίγινα μεταξύ των περιοχών, που πρόκειται να ενταχθούν στο σύστημα του αντικειμενικού προσδιορισμού της αξίας των ακινήτων.

kentro-aeginas-00.jpg

Η Αίγινα μεταξύ των περιοχών, που πρόκειται να ενταχθούν στο σύστημα του αντικειμενικού προσδιορισμού της αξίας των ακινήτων. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Οι αρμόδιες υπηρεσίες του υπουργείου Οικονομικών επεξεργάζονται τη σταδιακή επέκταση του αντικειμενικού συστήματος προσδιορισμού της αξίας των ακινήτων σε όλη τη χώρα. Αφορά 2.167 περιοχές, το 1,5% της Επικράτειας, οι οποίες παραμένουν ακόμη εκτός αντικειμενικου προσδιορισμού. Σε πρώτη φάση, σύμφωνα με πληροφορίες, θα ενταχθούν στο σύστημα 500 περιοχές και στη συνέχεια οι υπόλοιπες.

Σε ό,τι αφορά την Αττική μεταξύ των περιοχών που πρόκειται να ενταχθούν είναι: Βάρκιζα, Αγία Μαρίνα, Χάρακας, Δασκαλειό, περιοχές από το Πόρτο Ράφτη, περιοχές σε Σαλαμίνα, Κύθηρα, Αίγινα. Στην υπόλοιπη Ελλάδα η ένταξη αφορά περιοχές στην Αχαΐα (Διακοπτό, Αιγείρα, Πλάτανος, Σελιανίτικα, Ψαθόπυργος), στην Ηλεία (Κυλλήνη, Αρχαία Ολυμπία), στα Τρίκαλα (Περτούλι, Ελάτη, Πύλη, Καστράκι) στη Φλώρινα (Αμύνταιο, Άγιος Παντελεήμονας, Πρέσπες, Φιλώτας, Δροσοπηγή, Πισοδέρι, Κρυσταλλοπηγή, Μελίτη) κ.α.

Πηγή: ERTNEWS


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png