Ξεκίνησαν οι εργασίες του 2ου Φεστιβάλ “Τέχνη και Ψυχική Υγεία”, από το Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών ΕΠΙΟΝΗ.

20240523_141304.jpg

Τo Σωματείο Ελληνικό Δίκτυο Φροντιστών ΕΠΙΟΝΗ διοργανώνει το δεύτερο πολυθεματικό φεστιβάλ με τίτλο “Τέχνη και Ψυχική Υγεία” στην Αίγινα, στο συνεδριακό κέντρο του ξενοδοχείου LaLiBay Resort & Spa από 23 έως 25 Μαΐου 2024.


Το φεστιβάλ  έχει ως στόχο να συμβάλλει στην ευαισθητοποίηση της κοινής γνώμης για θέματα ψυχικής υγείας και να προωθήσει την χρήση της τέχνης ως θεραπευτικού μέσου. Συμμετέχοντες από την Ελλάδα και το εξωτερικό θα έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τις ενότητες: εικαστικά, μουσική, θέατρο, χορός και ομιλίες.

Την έναρξη του φεστιβάλ, που τελεί υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Αττικής, του Δήμου Αίγινας και της Ελληνικής Ψυχιατρικής Εταιρίας χαιρέτησε ο δήμαρχος Αίγινας κ. Γιάννης Ζορμπάς. Ακολούθησε  ο χαιρετισμός από τον κ. Σπυρίδων Ζορμπά, πρόεδρο του Δ.Σ. ΕΠΙΟΝΗ.

Το 2o φεστιβάλ “Τέχνη και Ψυχική Υγεία” θα φιλοξενήσει εργαστήρια, ομιλίες, θεατρικές παραστάσεις ατόμων με προβλήματα ψυχικής υγείας, εικαστικά, φωτογραφικά δρώμενα και σύγχρονες μουσικές παραστάσεις από την Αίγινα.

Οι φορείς που συμμετέχουν είναι: ΠΕΨΑΕΕ, Ηλιοτρόπιο, Αγγελία της Χαράς, Εργαστήρι, ΣΟΨΥ Κορυδαλλού, ΕΔΡΑ, Εταιρία Κοινωνικής Ψυχιατρικής Π. Σακελλαρόπουλος, obrela, Alzheimer Athens, Νεφρολογικό Κέντρο Σαρωνικού, Diversity United και ΑΝΤΑΜΑ ΚΟΙΝ.Σ.ΕΠ


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png