Ολοκληρώνονται οι εργασίες στην καινούργια πεζογέφυρα της Βαγίας. Κατασκευάστηκε εξολοκλήρου από τους τεχνίτες της Τεχνικής Υπηρεσίας.

IMG_20240529_100303.jpg
Εξολοκλήρου από τους τεχνίτες της Τεχνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αίγινας, κατασκευάστηκε η καινούργια μεταλλική πεζογέφυρα, που τοποθετήθηκε πρόσφατα στην Βαγία και αντικατέστησε την παλαιότερη, η οποία καταστράφηκε από την κακοκαιρία "Daniel", που έπληξε την Αίγινα στις 6 Σεπτεμβρίου 2023.


Πρόκειται για έργο του Δημοτικού Λιμενικού Ταμείου. Την μελέτη του έργου έκανε η Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου, την προμήθεια των υλικών το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο και την κατασκευή οι τεχνίτες της Τεχνικής Υπηρεσίας. Το εντυπωσιακό είναι, ότι το πρωτογενές αίτημα για τη διενέργεια της προμήθειας των υλικών υπογράφηκε στις 25 Απριλίου 2024. Ένα μήνα μετά η πεζογέφυρα είναι σχεδόν έτοιμη. Το κόστος των υλικών μαζί με τον ΦΠΑ έφτασε τα 13.805 ευρώ (χωρίς τα αδρανή υλικά).

IMG_20240529_100702.jpg
Το έργο θα ολοκληρωθεί με την διαμόρφωση της όδευσης στις δύο όχθες και την τοποθέτηση μεταλλικών γωνιών για την καλύτερη έδραση της κατασκευής.

Στο Aegina Portal μίλησαν ο δήμαρχος κ. Γιάννη Ζορμπάς και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Μεσαγρού κ. Μανώλης Λεούσης.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png