Συνεχίζονται οι εργασίες αποψίλωσης στους δρόμους, από συνεργεία του Δήμου Αίγινας. Στόχοι η αντιπυρική προστασία, η καθαριότητα και η βελτίωση της οδικής ασφάλειας.

IMG_20240530_120708.jpg
Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται και αυτή την εβδομάδα οι εργασίες αποψίλωσης στους δρόμους της Αίγινας. Σήμερα τρία διαφορετικά συνεργεία του Δήμου Αίγινας εργάζονταν στην Καβουρόπετρα, στην Αιγινήτισσα και στην περιοχή της Σκοτεινής.


Το πρόγραμμα των αποψιλώσεων συντάσσεται σε εβδομαδιαία βάση. Στόχος αυτών των εργασιών δεν είναι μόνο η αντιπυρική προστασία, αλλά ο καθαρισμός από απορρίμματα και η διευκόλυνση της κυκλοφορίας των οχημάτων με το κλάδεμα σημείων που εμποδίζουν την ορατότητα και την διέλευση. Επίσης, σε παραθαλάσσιες περιοχές, όπως σήμερα στην περιοχή της Καβουρόπετρας, ο δήμος έκανε καθαρισμό και στην ακτογραμμή.
 

IMG_20240530_120520.jpg


Οι εργασίες συντονίζονται από τον δήμαρχο κ. Γιάννη Ζορμπά και σε αυτές συμμετέχουν οι Αντιδημαρχίες Καθαριότητας και Πολιτικής Προστασίας. Ωστόσο, η αποψίλωση που γίνεται αυτή την περίοδο και από τους πολίτες, σε εφαρμογή των σχετικών διατάξεων για τον καθαρισμό των οικοπεδικών και ακάλυπτων χώρων, έχουν δημιουργήσει υπερφόρτωση στη διαχείριση των κλαδεμάτων και των ξερών χόρτων στο Δήμο.

IMG_20240530_120621_1.jpg
Μάλιστα ο αντιδήμαρχος κ. Στέλιος Θεριανός ζήτησε από τους πολίτες υπομονή και συνεννόηση, ώστε να μπορέσουν οι εργαζόμενοι να ανταπεξέλθουν στον μεγάλο όγκο εργασίας. 



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png