Στους 35 °C έφτασε σήμερα η μέγιστη θερμοκρασία στην Αίγινα. Αντίστοιχα υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες αναμένονται και αύριο Τετάρτη.

kairos-aegina-35.jpg
Στους 35.2 °C στις 18:20 το απόγευμα έφτασε σήμερα η θερμοκρασία στην Αίγινα, τιμή που αποτελεί την υψηλότερη του έτους. Η χαμηλή θερμοκρασία της ημέρας, έφτασε στους 21.4 °C στις 6 το πρωί.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.



Η θερμοκρασία ανέβηκε σταδιακά το τελευταίο τριήμερο πάνω από τους 30 °C, με μέγιστες τιμές την Κυριακή στους 32.0  °C, την Δευτέρα στους 32.3  °C, σύμφωνα με τα στοιχεία που κατέγραψε ο μετεωρολογικός σταθμός του κόμβου του Meteo που βρίσκεται εγκατεστημένος στο Γενικό Λύκειο Αίγινας.

Σύμφωνα με τα προγνωστικά δεδομένα του κόμβου του Meteo, η θερμοκρασία στην Αίγινα θα κινηθεί, σε ανάλογα υψηλά για την εποχή επίπεδα, την Τετάρτη 5 Ιουνίου, φτάνοντας ή και ξεπερνώντας τις θερμές ώρες της ημέρας τους 36 °C.

Λόγω των υψηλών θερμοκρασιών ο Δήμος Αίγινας εξέδωσε ανακοίνωση για την χρήση του κτηρίου του Δημαρχείου, ως κλιματιζόμενο χώρο για τους πολίτες, θέτοντάς τον σε λειτουργία έως έως τις 20.00 το βράδυ.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png