Δήλωση της κ. Νόνης Δούνια, για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές.

DSC_0008-noni-dounia.JPG

Δήλωση για την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές, έκανε στο ραδιόφωνο του Aegina Portal η κ. Νόνη Δούνια, υποψήφια ευρωβουλευτής με την Ν.Δ.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal. Τηλεφωνική επικοινωνία.




Η κ. Δούνια δήλωσε: "Η προσεχής Κυριακή είναι μία πολύ σημαντική μέρα, νομίζω για όλους τους Έλληνες και το μήνυμα που θέλουμε να περάσουμε στον κόσμο είναι να καταλάβει και να κατανοήσει πλήρως τη σημαντικότητα και τη σοβαρότητα, του να πάει να ψηφίσει αυτή την Κυριακή στις ευρωεκλογές, γιατί οι αποφάσεις που λαμβάνονται στο ευρωκοινοβούλιο έχουνε άμεσο αντίκτυπο στη ζωή μας, στην καθημερινότητά μας και μέσα από την Ευρώπη μας δίνονται όλα τα χρηματοδοτικά εργαλεία, ώστε να μπορούμε να αλλάξουμε πάρα πολλά πράγματα όσον αφορά τον τόπο μας. Θα χαρώ πάρα πολύ να με τιμήσει ο κόσμος με την ψήφο του και θα εργαστώ όπως εργάστηκα και στο Ελληνικό Κοινοβούλιο, με συνέπεια, με αξιοπρέπεια, με πειθαρχία και πάνω από όλα με εντιμότητα".

Φωτογραφία από το αρχείο του Aegina Portal


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png