Ένθερμη υποδοχή επιφύλαξε η Αίγινα στα βαρύτιμα τρόπαια του Conference League και του Youth League. 

20240608_120859.jpg


Ρεπορτάζ: Σταύρος Ρωπαΐτης.
Ένθερμη υποδοχή επιφύλαξαν εκατοντάδες φίλαθλοι του Ολυμπιακού εδώ στην Αίγινα στην αποστολή των Πειραιωτών, με τις ερυθρόλευκες κούπες που κατέκτησε ο σύλλογος τις τελευταίες ημέρες.


Πρόκειται για τα δύο τρόπαια που ήταν στο πούλμαν του Ολυμπιακού το Europa Conference League και του UEFA Youth League που κατέκτησε ο Ολυμπιακός στην ομάδα των νέων. Αρχηγός της αποστολής των Πειραιωτών, ήταν ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Καραϊσκάκης Α.Ε. κ. Βασίλης Βασιλειάδης. Η αποστολή κατεύθασε το πρωί στο λιμάνι της Αίγινας με το πλοίο ΦΟΙΒΟΣ. 

20240608_115020.jpg
Οι δύο ερυθρόλευκες κούπες του Europa Conference League και του UEFA Youth League, που κατέκτησε η ΠΑΕ Ολυμπιακός , σε άνδρες και νέους αντίστοιχα, τοποθετήθηκαν σε ειδικά βάθρα, δίπλα από το εκκλησάκι του Αγίου Νικολάου του Θαλασσινού και όσοι ήθελαν μπορούσαν να φωτογραφηθούν, σε ανάμνηση αυτών των πολύ μεγάλων και πολύ σημαντικών εξελίξεων, των τροπαίων που γράφτηκαν με χρυσά γράμματα στην ιστορία του Ολυμπιακού, ο οποίος την επόμενη χρονιά, το 2025, συμπληρώνει και τα 100 χρόνια ζωής.

20240608_120145.jpg
Οι ερυθρόλευκες κούπες, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, θα ταξιδέψουν από τον Έβρο μέχρι και την Κρήτη, ενώ σήμερα η πρώτη στάση, ήταν εδώ στην Αίγινα, στην πρώτη πρωτεύουσα της Ελλάδας.

20240608_122003.jpg
Τα βαρύτιμα τρόπαια των Conference League και Youth League, θα παραμείνουν σύμφωνα με το πρόγραμμα που έχει ανακοινώσει η Πειραιώτικη ΠΑΕ. Σύμφωνα με το ίδιο πρόγραμμα η αποστολή θα επισκεφθεί για να προσκυνήσει τον Άγιο Νεκτάριο, μετά θα επισκεφθεί την Αγία Μαρίνα, το Βαθύ και τη Σουβάλα.

20240608_122006.jpg

Στις 5 σήμερα το απόγευμα, η αποστολή θα επιστρέψει στον Πειραιά με τον Φοίβο, για να ξεκινήσει η περιοδεία σε όλη την Ελλάδα.

Δήλωση στο Aegina Portal έκανε ο κ. Βασίλης Βασιλιάδης: "Η αποστολή του Ολυμπιακού ξεκίνησε το Θρυλικό της ταξίδι σε όλη την Ελλάδα. Ο πρώτος σταθμός μας είναι σήμερα η Αίγινα, η Ιερά Μονή του Αγίου Νεκταρίου.

Ο κόσμος όπως είδατε υποδέχθηκε το πούλμαν του Ολυμπιακού και τα πανευρωπαϊκά κύπελλα που κατακτά πρώτη φορά σύλλογος ποδοσφαιρικός στην Ελλάδα, ευχαριστήθηκε που του φέραμε τις κούπες τις πανευρωπαϊκές.

IMG_0367.JPG
Τώρα πηγαίνουμε προς Αγία Μαρίνα, Βαθύ και Σουβάλα και θα επιστρέψουμε στην Αίγινα για να αποχωρήσουμε, θα φύγουμε στις 5 μ.μ. Ευχαριστούμε τους πολίτες του ήρθαν για να βγουν με τις κούπες, θα ήταν άδικο να μην βγουν φωτογραφία και αυτό το πράγμα θα το κάνουμε πανελλαδικά. Προσκυνήσαμε και στον Άγιο Νεκτάριο".  

Στην υποδοχή της αποστολής στο λιμάνι, παραβρέθηκε ο αντιδήμαρχος αθλητισμού κ. Νίκος Μαρίνος.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png