Ανοιχτό θα παραμείνει σήμερα το δημαρχείο, για την διευκόλυνση των εκλογέων. Χωρίς προβλήματα εξελίσσεται στην Αίγινα η εκλογική διαδικασία.

20240608_201827.jpg

Ο Δήμος Αίγινας στο πλαίσιο της διευκόλυνσης και της ενημέρωσης των πολιτών, για τις εκλογές της ανάδειξης των μελών του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου, της 9ης Ιουνίου 2024, παρέχει κάθε δυνατή πληροφόρηση και διευκόλυνση ώστε να εξυπηρετηθούν άμεσα οι εκλογείς. 

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.




Το κτήριο του Δημαρχείου θα παραμείνει ανοιχτό σήμερα όλη την ημέρα. Οι πολίτες μπορούν, είτε να προσέρχονται στο κτήριο του Δημαρχείου στην οδό Οινώνης 3, είτε να επικοινωνούν στο τηλέφωνο: 2297320054.

Σε επικοινωνία με τον δήμαρχο Αίγινας κ. Γιάννη Ζορμπά, είπε ότι η εκλογική διαδικασία εξελίσσεται χωρίς προβλήματα. 

Η διάρκεια της ψηφοφορίας έχει οριστεί από 07:00 μέχρι 19:00. Στα ψηφοδέλτια των συνδυασμών μπορούν να τεθούν μέχρι και τέσσερις σταυροί προτίμησης υπέρ των υποψηφίων.

Τα εκλογικά τμήματα που λειτουργούν στην Αίγινα, μπορείτε να τα δείτε στο σχετικό έγγραφο του Δήμου Αίγινας, εδώ.

Ο κ. Γιάννης Ζορμπάς σημείωσε, ότι στα εκλογικά τμήματα βρίσκονται δημοτικοί υπάλληλοι, που έχουν επιφορτιστεί με την υποστήριξη των εκλογέων με αναπηρία και μειωμένη κινητικότητα. Μπορείτε να διαβάσετε αναλυτικά την σχετική εγκύκλιο του Υπουργείου Εσωτερικών


«Μάθε που ψηφίζεις» από το Υπουργείο Εσωτερικών.

Για την διευκόλυνση των εκλογέων, οι πολίτες, μπορούν να ανατρέχουν στον διαδικτυακό τόπο του Υπουργείου Εσωτερικών στην ενότητα «Μάθε που ψηφίζεις» (https://mpp.ypes.gov.gr) ή να επικοινωνούν με τον τηλεφωνικό αριθμό: 213 136 1500 από 07:00 μέχρι 19:00 για να πληροφορηθούν το εκλογικό τμήμα και το σχολικό συγκρότημα στο οποίο ψηφίζουν καθώς και τον α/α της εγγραφής τους στον εκλογικό κατάλογο.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png