Ανασκευάστηκαν τα σκαλοπάτια και προστέθηκαν χειρολισθήρες, στην Παναγίτσα και στα Πευκάκια. Τι είπε ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς για τους βανδαλισμούς σε κοινόχρηστους χώρους.

20240608_142150.jpg

 

Ένα ακόμη έργο για τη βελτίωση της καθημερινότητας των πολιτών, υλοποιήθηκε από το Δημοτικό Λιμενικό Ταμείο Αίγινας, σε συνεργασία με την Τεχνική Υπηρεσία του Δήμου.


Το έργο αφορά στην ανακατασκευή των σκαλοπατιών και στην τοποθέτηση μεταλλικών χειρολισθήρων στις παραλίες της Παναγίτσας και στα Πευκάκια. Σκοπός του έργου είναι να διευκολύνει την πρόσβαση, ειδικά σε άτομα που χρειάζεται να στηριχθούν κατά τη μετακίνησή τους. Επίσης συνεχίζονται οι καθαρισμοί σε όλες τις παραλίες της Αίγινας.

Ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς μιλώντας στο Aegina Portal, αναφέρθηκε σε ένα ακόμη ζήτημα, που αφορά την διαφύλαξη των κοινόχρηστων χώρων από βανδαλισμούς και καταστροφές.

Ειδικότερα, αναφέρθηκε σε βανδαλισμούς στην παιδική χαρά, που βρίσκεται στην Πλατεία Εθνεγερσίας, αλλά και στην κακή εικόνα που παρουσιάζουν κτήρια, από graffiti. Βανδαλισμοί έχουν καταγραφεί επίσης στο άγαλμα της Μάνας, απέναντι από το Μουσείο Καπράλου και αλλού. Για όλα αυτά ο δήμαρχος κ. Γιάννης Ζορμπάς έχει υποβάλει μηνύσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και θα ακολουθήσει έρευνα.

Τέλος, έκανε έκκληση στους κατοίκους της Αίγινας να διαφυλάξουν τους κοινόχρηστους χώρους: "Θέλω όλοι μαζί οι συμπολίτες μου, να περιφρουρήσουμε, αυτό το οποίο ο Δήμος της Αίγινας και με κόπο, αλλά και με ιδίους οικονομικούς πόρους μπορεί και εκτελεί", είπε ο κ. Ζορμπάς.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png