Απαγόρευση απόπλου υδροπτέρυγου στην Αίγινα, λόγω βλάβης. Στο πλοίο επέβαιναν 77 επιβάτες, που προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

DSC_0065-limenarxeio-aeginas-100222-9.jpg
Τις μεσημβρινές ώρες της Δευτέρας, ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Αίγινας, από τον Πλοίαρχο του επιβατηγού- υδροπτέρυγου (Ε/Γ-Υ/Γ) "ΑΘΗΝΑ" Ν.Π. 9824, για βλάβη στη δεξιά κύρια μηχανή.

Από το Podcasting Feed του Ενημερωτικού Δελτίου στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.
Το εν λόγω πλοίο εκτελούσε προγραμματισμένο δρομολόγιο από το λιμάνι του Αγκιστρίου προς τα λιμάνια της Αίγινας και του Πειραιά, με εβδομήντα επτά επιβάτες.

Στο πλοίο επέβαιναν έντεκα επιβάτες με προορισμό το λιμάνι της Αίγινας και εξήντα έξι επιβάτες με προορισμό το λιμάνι του Πειραιά, ενώ επρόκειτο να επιβιβαστούν από το λιμάνι της Αίγινας ακόμα είκοσι επιβάτες.

Όλοι οι επιβάτες προωθήθηκαν στους προορισμούς τους με μέριμνα της εταιρείας.

Από το Λιμεναρχείο Αίγινας αρχικά απαγορεύτηκε ο απόπλους του "ΑΘΗΝΑ" και κατόπιν προσκόμισης βεβαιωτικού διατήρησης κλάσης από τον νηογνώμονα που το παρακολουθεί, επετράπη ο μεμονωμένος πλους για την επισκευαστική βάση του Περάματος, κενό φορτίου και επιβατών. Από το περιστατικό δεν προκλήθηκε κάποιος τραυματισμός και δεν παρατηρήθηκε θαλάσσια ρύπανση.

Με πληροφορίες από το Γραφείο Τύπου του Λιμενικού Σώματος.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png