Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα στο κέντρο της Αίγινας και η θάλασσα υπέροχη!


Στους 34 βαθμούς η θερμοκρασία σήμερα, λίγο μετά τις 13:30 στο κέντρο της Αίγινας, υπενθυμίζοντάς μας κάτι που συνειδητοποιούν όλο και περισσότερο τις τελευταίες ημέρες οι κάτοικοι του νησιού: ότι ο φετινός Ιούνιος προβλέπεται πραγματικά ζεστός! Οι υψηλές θερμοκρασίες θα είναι άλλωστε το χαρακτηριστικό και της ερχόμενης εβδομάδας, καθώς η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία προβλέπει για την περιοχή της Αίγινας θερμοκρασίες που ίσως πλησιάσουν τους 39 βαθμούς Κελσίου, με ανέμους έως 3 μποφόρ και ηλιοφάνεια.

Αυτό βέβαια δεν πτοεί κανέναν στο νησί καθώς η θάλασσα, όπως φαίνεται και στη σημερινή φωτογραφία, είναι υπέροχη! Αν δεν έχετε αποφασίζει ακόμη για το Σαββατοκύριακο, η Αίγινα είναι η καλύτερη επιλογή, τα δρομολόγια είναι συνεχή και η χαλάρωση σε μια από τις καταπληκτικές παραλίες του νησιού εγγυημένη. Για αργά το βράδυ όλα τα στέκια του νησιού βρίσκονται σε πλήρη λειτουργία, για φαγητό, διασκέδαση ή ποδοσφαιρική παρέα και Μουντιάλ σε ένα από τα cafe. Ελάτε!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png